Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Θεατρική Ομάδα Μαλεβιζίου

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Θεατρική Ομάδα Μαλεβιζίου

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Δημοτική Θεατρική Ομάδα Μαλεβιζίου, η οποία εντυπωσίασε και φέτος με τις παραστάσεις που έδωσε στο Γάζι και σε οικισμούς του Δήμου. Μαλεβιζίου

Η δυναμική πορεία συνεχίζεται με νέες παραστάσεις, πολύ κέφι και όρεξη και σε αυτήν μπορούν να συμμετάσχουν όσες και όσοι το επιθυμούν! Μέλη της Ομάδας μπορούν να είναι δημότες Μαλεβιζίου ή μη, κάθε ηλικίας, άνθρωποι που αγαπούν τη τέχνη, εκφράζονται μέσα από αυτή και επιθυμούν να συμβάλλουν στην πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας. Στόχος της Θεατρικής Ομάδας, είναι η δημιουργία ενός πυρήνα ανθρώπων με κοινή δράση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους μέσα από την ενασχόληση τους με δραστηριότητες που ελευθερώνουν το πνεύμα, την ψυχή και το σώμα.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη της Δημοτικής Θεατρικής Ομάδας Μαλεβιζίου, μπορούν να απευθυνθούν στην υπεύθυνη της Ομάδας Αγαθή Μίχου, στο τηλέφωνο 6974354701, καθημερινά 17:00-22:00, καθώς και στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας, στο τηλέφωνο 2815104021 (Σέβαστή Λεράκη), Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 13:00.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου