Τα νούμερα τηλεθέασης του χάντμπολ στην ΕΡΤ (πίνακας)

Το Greek Handball, παρουσιάζει τα στοιχεία της τηλεθέασης, των μεταδόσεων της Handball Premier, όπως τα δίνει η εταιρεία μετρήσεων Nielsen (πρώην AGB)

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, την αναμέτρηση Διομήδης - ΑΕΚ, είχε αθροιστική κάλυψη 225.267 τηλεθεατές, δείκτης που εμφανίζει των αριθμό που παρακολούθησαν έστω και ενα λεπτό του αγώνα (όχι όλο των αγώνα) και μερίδιο τηλεθέασης
2,3%, δηλαδή ποσοστό επί όσων παρακολουθούσαν τηλεόραση εκείνη την ώρα. Και οι δυο δείκτες αναφέρονται σε ηλικίες μεγαλύτερες των 15 ετών.

Όπως φαίνεται από την παρακάτω εικόνα, το μερίδιο 2,3% της μετάδοσης του αγώνα Διομήδη - ΑΕΚ, ήταν μεγαλύτερο σε ποσοστό, από το μέσο μερίδιο του καναλιού 1,7% εκείνη την ημέρα.

Δυστυχώς η Nielsen δεν μετράει την ΕΡΤ3, οπότε δεν μπορούμε να παραθέσουμε τα στοιχεία. Όμως αναμένουμε το ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε δύο εβδομάδες από την ΕΡΤ2, έτσι ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα, για την επιλογή της ημέρας και ώρας που επέλεξε η διοίκηση της ΕΡΤ.

Θα πρέπει να έχουμε πάντα στο νου μας, ότι η τηλεοπτικές μεταδόσεις, για να συνεχίσουν να υφίστανται, δεν αρκεί να είναι αποτέλεσμα πολιτικής πίεσης ή "ρουσφετιού" του εκάστοτε Υπουργού, αλλά εργαλείο για την διεύρυνση του αθλήματος, που θα φέρει έσοδα στις ομάδες και ανταποδότικότητα στον εκάστοτε τηλεοπτικό συνεργάτη. 

δείτε τα νούμερα:Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου