Οι ορισμοί των ελλήνων διαιτητών και παρατηρητών στην Ευρώπη.

Η ελληνική διαιτησία συνεχίζει να έχει καλή παρουσία στην Ευρώπη με αποτέλεσμα οι Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές, να ορίζονται συχνά σε αγώνες από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF). Έτσι μετά την εξαιρετική απόδοση, από τους Μπέτμαν- Τζαφερόπουλο στον αγώνα του Champions league μεταξύ Γκορένιε και Σκιέρν (31-29) και Τσάκωνα-Χασκή στον αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2018 γυναικών μεταξύ Σλοβενίας και Τσεχίας (28-28), οι έλληνες διαιτητές και παρατηρητές, έλαβαν νέους ορισμούς.

Πιο συγκεκριμένα:
-  Κατσίκης-Μιχαηλίδης θα βρεθούν στις 14 Οκτώβρη στο Σίλκεμποργκ της Δανίας, για τον αγώνα της Σίλκεμποργκ με τη Γαλλική Μπεσανσόν, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, για τον δεύτερο γύρο του EHF Cup γυναικών.

- Μερτινιάν-Συρεπίσιος  θα μεταβούν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μπάλατον της Ουγγαρίας, για τους δυο αγώνες της Μπάλατον με την ισλανδική Βαλούρ, για τον δεύτερο γύρο του EHF Cup ανδρών. Οι δυο διαιτητές την επόμενη εβδομάδα θα βρεθούν στην Ισπανία, όπου θα διευθύνουν άλλους δυο αγώνες μεταξύ της Ισπανικής Μεκάλια με την Αστρανότσκα της Ρωσίας, για τον δεύτερο γύρο του EHF Cup γυναικών.

- Παπαματθαίου - Χρηστίδη, θα βρεθούν στις 14 Οκτώβρη στο Buxtehuder της Γερμανίας, για τον αγώνα μεταξύ της ομώνυμης Γερμανικής ομάδας και της Ουγγρικής Vaci για τον δεύτερο γύρο του EHF Cup γυναικών.

- Ο Στράτος Κυριακούλιας, το Σαββατοκύριακο 14-15 Οκτώβρη, θα βρεθεί στην Τουρκία όπου θα είναι ο παρατηρητής στους δύο αγώνες της τουρκικής Κασταμονού με την Ισπανική Μπέρα Μπέρα  για τον δεύτερο γύρο του EHF Cup γυναικών.

- Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, στις 14 Οκτώβρη, θα βρεθεί στην Πάφο, όπου θα είναι ο παρατηρητής στον αγώνα του Προοδευτικού Πάφου με την Ζιβίνιτσε από τη Βοσνία, για τον δεύτερο γύρο του EHF Challenge Cup ανδρών.

- Ο Στεπάν Παρτεμιάν, την Κυριακή 22 Οκτώβρη, θα βρεθεί στη Ρουμανία όπου θα είναι ο παρατηρητής στον αγώνα της Ρουμανικής Ρομάνμε την Ουγγρική Ντουναουβάρος για τον δεύτερο γύρο του EHF Cup γυναικών.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου