Τα νούμερα τηλεθέασης του Αερωπός - ΑΕΚ (πίνακας)

Η Παρασκευή απόγευμα τελικά δεν αποδείχτηκε τόσο καλή επιλογή, όπως έδειξαν τα στοιχεία της τηλεθέασης, που δίνει η εταιρεία μετρήσεων Nielsen (πρώην AGB).

Λίγο η συγκεκριμένη ζώνη, που είναι με αυξημένη παρακολούθηση από γυναικεία κοινά (TATIANA LIVE, SHOPPING STAR, MY STYLE ROCKS), λίγο τα τηλεπαιχνίδια (STILL STANDING, DEAL) που είναι ελκυστικά τηλεοπτικά προγράμματα και όποιος άλλος λόγος, οδήγησαν σε αρκετά  φτωχά αποτελέσματα.


Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, την αναμέτρηση Αερωπός - ΑΕΚ, είχε αθροιστική κάλυψη 145.269 τηλεθεατές, δείκτης που εμφανίζει των αριθμό που παρακολούθησαν έστω και ενα λεπτό του αγώνα (όχι όλο των αγώνα) και μερίδιο τηλεθέασης 0,9%, δηλαδή ποσοστό επί όσων παρακολουθούσαν τηλεόραση εκείνη την ώρα. Και οι δυο δείκτες αναφέρονται σε ηλικίες μεγαλύτερες των 15 ετών.

Όπως φαίνεται από την παρακάτω εικόνα, το μερίδιο 0,9% της μετάδοσης του αγώνα Αερωπού - ΑΕΚ, υπολείπεται κατά πολύ, από το μέσο μερίδιο του καναλιού 2,6% εκείνη την ημέρα, αλλά και του μερίδιου 2,3% και των 225.267 θεατών που είχε η μετάδοση του Διομήδης - ΑΕΚ την πρώτη αγωνιστική.

Επειδή όπως είχαμε προαναφέρει δεν υπάρχει εικόνα για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, αφού η ΕΡΤ3  δεν συμπεριλαμβάνεται στις μετρήσεις της Nielsen, το κρας τεστ για την ημέρα και ώρα, αναμένεται την αυτή την Παρασκευή, με το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, που θα δείξει αν η συγκεκριμένη φτωχή τηλεθέαση ήταν συγκυριακή ή είναι αποτέλεσμα των δυνατών προγραμμάτων που εκπέμπουν οι υπόλοιποι σταθμοί, εκείνη την ώρα.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου