Νορβηγική υποστήριξη στην ανάπτυξη του Λεωνίδα

Με τον Νορβηγό Oddvar Solemsli πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των κοριτσιών του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων, ο οποίος συζήτησε με τους ανθρώπους του συλλόγου, τρόπους και δράσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Είχαμε την τύχη σήμερα να έχουμε κοντά μας στην προπόνηση των κορασίδων και των παγκορασιδων Α', τον Νορβηγό προπονητή σε διάφορα club γυναικών στην Σκανδιναβική
χώρα, ειδικό στον τομέα ανάπτυξης ανά την Ευρώπη με διαφορά καμπ και πρότζεκτ που αφορούν την ανάπτυξη του αθλήματος. Ο λόγος για τον Oddvar Solemsli με τον οποίο μάθαμε πάρα πολλά πράγματα, ανταλλάξαμε απόψεις και συμφωνήσαμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε και στην Ελλάδα τις προϋποθέσεις, για την μέγιστη ανάπτυξη του Χάντμπολ μέσα από δράσεις.

Το σίγουρο είναι ότι τον φέρνουμε κοντά στο χέρι της ομοσπονδίας είναι πλέον να αξιοποιήσει τον κύριο Solemsli και τα μεγάλα πράγματα που φαντάζεται για το Ελληνικό Χάντμπολ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά την Δήμητρα Γιαννοπουλου που μας έφερε κοντά στην επαφή αυτή και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις αρχές Νοεμβρίου."

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου