Τσιλιμπάρης: «Ελέγχαμε το παιχνίδι»

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή, Κωσταντίνος Τσιλιμπάρης, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού της Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι η ομάδα του διατηρούσε τον έλεγχο, αλλά κάποια λάθη που έκαναν δεν τους επέτρεψαν να φύγουν με το διπλό από τον Εύοσμο. Παράλληλα, επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να χρησιμοποιήσει προς όφελός του το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να διορθώσει τις ατέλειες και η ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαστε στο ξεκίνημα μιας χρονιάς και ακόμα προσπαθούμε να χτίσουμε το παιχνίδι μας. Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του αλλά
δυστυχώς κάποια λάθη και αστοχίες δεν μας επέτρεψαν να φύγουμε με τη νίκη. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, το ανατρέψαμε και φεύγουμε με το βαθμό της ισοπαλίας. Είναι χρήσιμο το παιχνίδι για να βγουν συμπεράσματα και να προχωρήσουμε στις απαραίτητες διορθώσεις ώστε να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα». 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου