Στην Ελλάδα για δυνατά φιλικά ο Παρνασσός Στροβόλου


Την φετινή χρονιά θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Η 2η θέση στο περσινό πρωτάθλημα άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων του Παρνασσού και με ηχηρές μεταγραφές όπως αυτές των διεθνών Γιώργου Παπακυπριανού και Βασίλη Δημοσθένου έστειλε το μήνυμα ενόψει της νέας περιόδου.

Με τον Σάββα Ζωγράφο στον πάγκο ο Παρνασσός ξεκίνησε εδώ και βδομάδες προετοιμασία ώστε να είναι έτοιμος για τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις αλλά και το νέο πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό προγραμματίστηκαν δυνατά τεστ στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο αυτό με τον Ολυμπιακό ο οποίος συγχωνεύτηκε με τον πρωταθλητή ΙΕΚ Ξυνή.

Συγκεκριμένα η αποστολή αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα με τον Παρνασσό να έχει προγραμματίσει 3 φιλικά παιχνίδια με Ε.Σ.Ν. Βριλήσια, ΓΑΣ Καματερού και Ολτυμπιακό / ΙΕΚ Ξυνή.

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΚΟΧ ο προπονητής της ομάδας του Στροβόλου Σάββας Ζωγράφος επεσήμανε: «Με αυτά τα φιλικά θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε όσο κατάλληλα μπορούμε την ομάδα μας για τις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και τις ευρωπαϊκές. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, θα δούμε τις αδυναμίες μας και θα τις διορθώσουμε. Προσπαθούμε μέρα με την μέρα να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από τέτοια παιχνίδια θα δούμε σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε. Είμαστε μια καινούρια ομάδα που κτίστηκε το καλοκαίρι και στόχος μας είναι η σκληρή δουλειά, να προχωράμε με μικρά και σταθερά βήματα μπροστά χωρίς να λέμε μεγάλες κουβέντες. Κάθε χρόνο θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:00
Ε.Σ.Ν ΒΡΙΛΗΣΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18:00
ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π / ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου