Εξαιρετικά τα νεα για την αίθουσα "Γ. Κασιμάτης"

Πολύ θετικά είναι τα νεα που έρχονται από την επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης μεταξύ ΟΧΕ και ΟΑΚΑ.

Ύστερα από την ομολογουμένως ατυχή διαχείριση του θέματος την προηγούμενη χρονιά, όταν και η υπογράφηκε η αρχική σύμβαση, η ΟΧΕ επανήλθε προς τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, έχοντας συγκεκριμένο πλάνο, ζητώντας την τροποποίηση της σύμβασης και την διαχείριση της αίθουσας από Δευτέρα εώς Παρασκευή, για οχτώ ώρες
ημερησίως (15:00-23:00), αντί για τέσσερις που προέβλεπε η υφιστάμενη σύμβαση(17:00-21:00).

Όπως όλα δείχνουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η επαναδιαπραγμάτευση είναι επιτυχής και η αίθουσα θα παραχωρηθεί για οχτώ ώρες ημερησίως από Δευτέρα εως Παρασκευή, με την διοίκηση της ΟΧΕ μάλιστα να προκαταβάλλει κατά πάσα πιθανότητα το τίμημα που απαίτησε η διοίκηση του Σταδίου. Σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, ο διοικητικός υπεύθυνος της ΑΕΚ κ. Παπασταμάτης ήδη συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό και πάλι, κάτι που αναμένεται να πράξουν και ο ΑΣΕ Δούκα με τη Νεα Ιωνία, των οποίων οι γηπεδικές ανάγκες είναι σημαντικές, λόγω του μεγάλου όγκου των αθλητών και αθλητριών στα τμήματα των υποδομών που διαθέτουν. Επειδή οι ώρες είναι πολλές και το τιμολόγιο είναι ιδιαίτερα προνομιακό, η ΟΧΕ θα διαθέσει αρκετές ώρες και σε άλλα σωματεία που αντιμετωπίζουν οξύ γηπεδικό πρόβλημα και έχουν ζητήσει τη χρήση (Βριλήσσια, Νηρέας, Πανιώνιος κλπ).

Επειδή το ιστολόγιο έχει ασκήσει πολλές φορές δριμύτατη κριτική στις ενέργειες και παραλείψεις της ΟΧΕ, οφείλει να προάγει και τα καλώς πεπραγμένα. Και αυτό είναι ενα πολύ καλό νεο για τη χειροσφαίριση της Αθήνας, διότι υπήρχαν ισχυρές πιέσεις από πολύ δυνατά ονόματα και αθλήματα που εποφθαλμιούσαν τη χρήση της αίθουσας, γεγονός που μεγαλώνει την επιτυχία της διαπραγμάτευσης της ηγεσίας της ΟΧΕ με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ στην οποία συμμετέχει και ο τ. πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Αλικάκος, τον οποίον υψηλές διοικητικές πηγές της Ομοσπονδίας, μνημόνευσαν για τη θετική του συμβολή στην επιτυχή κατάληξη.

Στάθης Παπαχαρτοφύλης

ΥΓ. Δεν είναι της ώρας, αλλά υπάρχει κινητικότητα για ενα σχέδιο εξαιρετικά δύσκολο μεν, που αν πραγματοποιηθεί δε, θα μιλάμε για την αλλαγή του τοπίου του αθλήματος, από πλευράς εγκαταστάσεων. Οψόμαι και εύχομαι καλή επιτυχία.

  

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου