Πληρωμές Σχεδίων και Νιτρικά στα μέσα Σεπτέμβρη

 31/08/2017

Υπόλοιπα (10%) για το πρόγραμμα μείωσης της νιτρορύπανσης και σχεδίων βελτίωσης των ετών 2013/2014 θα πληρωθούν το διάστημα από 15 έως 20 Σεπτεμβρίου, ενώ άμεσα θα ξεκινήσει η διαδικασία πληρωμής της ολοκληρωμένης διαχείρισης τεύτλων έτους 2015, ώστε οι παραγωγοί να πληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτό αναφέρουν σε ενημερωτικό δελτίο τύπου που εξέδωσαν από κοινού οι βουλευτές Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου, Γιώργος Ουρσουζίδης και Χρήστος Αντωνίου.

Πιο αναλυτικά, οι τρεις βουλευτές αναφέρουν για το πρόγραμμα μείωσης της νιτρορύπανσης (ειδικές περιοχές) - σχέδια βελτίωσης 2013/2014 ότι προβλέπεται να ολοκληρωθεί η πληρωμή του υπόλοιπου 10%, στα μέσα του Σεπτεμβρίου (από 15 ως 20/9), συγκεκριμένα υπεγράφη η σχετική ΚΥΑ και αναμένεται η έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.
Η πληρωμή που αφορά την ολοκληρωμένη διαχείριση τεύτλων έτους 2015 - που διεκόπη λόγω τεχνικών προβλημάτων- θα εκκινήσει άμεσα, ώστε οι ΔΑΟΚ να στείλουν τα δεδομένα, προκειμένου οι παραγωγοί να πληρωθούν μέσα στην   ερχόμενη εβδομάδα.

«Για τους επιλαχόντες «νέους αγρότες», που πρόκειται να ενταχθούν στο σχετικό πρόγραμμα -όπως επίσημα ανακοινώθηκε από το ΥΠΑΑΤ– αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια να συμπεριληφθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός επιλαχόντων», καταλήγουν οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές.

πηγη:www.agronews.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου