Πίστη και σεβασμός στην κρίση του κάθε αναγνώστη

Μια από τις καλύτερες εβδομάδες στα χρόνια της λειτουργίας του, ήταν αυτή για το Greek Handball. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Google, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, τις τελευταίες 6 ημέρες υπήρξαν 30.815 επισκέψεις, από 5.774 μοναδικούς χρήστες.

Παράλληλα το Greek Handball σύμφωνα με τα στοιχεία της Alexa που βλέπετε παρακάτω, παρά το γεγονός ότι δεν είναι πόρταλ, με περιορισμένα μέσα, στηρίζόμενο κυρίως στην
ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ άποψη, κατάφερε, γιατί για κατόρθωμα πρόκειται, απέναντι σε Θεούς και δαίμονες, να περάσει στην κατάταξη των ελληνικών ιστοσελίδων, ακόμα και την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Παρά το γεγονός, ότι η γκάμα της ελεύθερης άποψης ποικίλει, χρησιμοποιούμενη αρκετές φορές κακόπροαίρετα, επιπόλαια ή ακόμα και προβοκατόρικα, βασικό συστατικό του εγχειρήματος μας, θα παραμείνει, η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός στην κρίση του κάθε αναγνώστη, φίλου του αθλήματος, που θα προβληματιστεί με ότι διαβάζει, εκτιμώντας την τεκμηριωμένη άποψη, απορρίπτοντας ταυτόχρονα τη σπερμολογία, την προκατάληψη και την παραπλάνηση. Πιστεύουμε στην ελεύθερη έκφραση του καθενός, που θα ήταν ιδεατό να είναι επώνυμη ξεπερνώντας τις όποιες επιφυλάξεις και αναστολές, σε εναν δημόσιο διάλογο, που είναι αναγκαίος για την πρόοδο του αθλήματος μας.

Σας ευχαριστούμε

Greek Handball

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου