Για όλους και για όλα μίλησε ο Πρόεδρος του ΠΓΣ που προανήγγειλε μεταγραφές (βίντεο)

Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το σήμερα το μεσημέρι η προσωρινή διοίκηση του Πανελληνίου ΓΣ. Ανακοινώθηκε ότι στο προηγούμενο συμβούλιο πάρθηκε η απόφαση για εκλογές στις 15 Νοεμβρίου 2017, έτσι ώστε ο Σύλλογος να έχει επιτέλους αιρετή διοίκηση.

Για το τμήμα του χάντμπολ σε ερώτηση για την αποχώρηση 17 αθλητών ύστερα από την περυσινή χρονιά που κατέλαβε την 6η θέση της Handball Premier και έφτασε ως φιναλίστ Κυπέλλου και τον επερχόμενο κίνδυνο υποβιβασμού ο Πρόεδρος κ. Παπαιωάννου απάντησε:

«Ασχολήθηκα με το χάντμπολ το οποίο δεν ήξερα, αλλά το γνώρισα και με συνάρπασε. Το τμήμα
είχε πέρσι μπάτζετ 80.000 ευρώ και τα έσοδα ήταν μόλις 8.000 ευρώ, καθώς είχε μόλις 35 παιδιά στις ακαδημίες. Ο σύλλογος κατέκτησε δύο πρωταθλήματα εφήβων με τέσσερις βασικούς παίκτες που προερχόντουσαν από την Αναγέννηση Βύρωνα με συμφωνητικά να φύγουν. Οι προπονητές στις υποδομές ήταν δύο χρόνια απλήρωτοι, σε αντίθεση με τον προπονητή της πρώτης ομάδας που ήταν πληρωμένος κάθε μήνα. Από τα 17 παιδιά που έφυγαν η συντριπτική πλειοψηφία ήταν αθλητές που δεν είχαν μεγαλώσει μέσα στον Πανελλήνιο. Αντίθετα επέστρεψαν παιδιά δικά μας. Πήραμε έναν ξένο (Πόποβιτς), τον Σιαματά και περιμέναμε έναν ακόμα από την Ακτή Ελεφαντοστού που τελικά δεν ήρθε. Δεν έχουμε πει ακόμα την τελευταία μας λέξη. Τον Δεκέμβρη υπάρχει και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Ενισχύσαμε πολύ την εφηβική μας ομάδα και έχουμε βάλει τον Νίκο Σαμαρά υπεύθυνο των ακαδημιών. Όσον για το θέμα του διασυρμού, εγώ όταν έχανα στο τζούντο από τους παγκόσμιος πρωταθλητές με ιππόν στα πρώτα δευτερόλεπτα, δεν ήταν διασυρμός. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ, μόνο Σανίκης και Αλβανός έχουν συμβόλαια τουλάχιστον 40.000 ευρώ, για να μην μιλήσουμε για Τσιλιμπάρη, Τζηρά κλπ. Εμείς έχουμε 25.000 όλη η ομάδα. Τα παιδιά έπαιξαν όσο μπορούσαν, η διαφορά ήταν στην ποιότητα, το πάλεψαν και είμαι περήφανος για την προσπάθεια τους. Στον διασυρμό δεν πιστεύω και θα πούμε την τελευταία λέξη το Δεκέμβρη. Θέλουμε να στηριχτούμε στα φυτώρια μας και όχι σε… ξύλινα πόδια. Να βγάλουμε δικά μας παιδιά. Πήγαμε πέρσι στον τελικό του κυπέλλου, κερδίζοντας μόνο ομάδες από την Α2 Ανδρών. Το 2015 παίξαμε μπαράζ με τον Αρχέλαο -επειδή αποσύρθηκε ο Ιωνικός- το οποίο χάσαμε. Ξαφνικά ο Πανελλήνιος υφαρπάζει κάποια παιδιά της Αναγέννησης, όπως κι από μας τωρα αλλα σωματεία και έπειτα η ομάδα του Βύρωνα το Δεκέμβρη κάνει αναστολή λειτουργίας. Ολιγορεί η Ομοσπονδία. οταν μου λέει τότε ότι φταίει ο χορηγός και τωρα βγαίνει και λέει στον Δούκα στο τέλος του πρωταθλήματος, ότι δεν φταίει ο χορηγός, θα πρέπει να έχει μια σταθερή πορεία. Δεν μπορεί τη μερα να είναι έτσι και τη νύχτα αλλιώς».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Κρητικό είπε: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, άργησε να μας κάνει τα χαρτιά του αθλητή και ήταν λίγο ανακόλουθος σε αυτό, αλλά επειδή και το παιδί θέλει να παίξει εκεί, είχαμε όλη την καλή διάθεση και συμφωνήσαμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα για το τμήμα του χάντμπολ εδώ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου