Νίκος Γραμματικός: "Ο χαρακτηρισμός φαβορί είναι θεωρητικός. Το δείχνεις μέσα στο γήπεδο"

Για μια ακόμα χρονιά η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με ντέρμπι. Η Ένωση που με νεο προπονητή το Νίκο Γραμματικό και με πολύ ποιοτικό ρόστερ, ξεκινάει τη χρονιά εκτός έδρας με τον Διομήδη, σε ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο προπονητής της ΑΕΚ και ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών μιλώντας για την πρεμιέρα της Handball Premier, είπε:

«Προφανώς, άγχος υπάρχει σε κάθε παιχνίδι, είτε παίζεις με τον Διομήδη στην έδρα  του, είτε με μια άλλη που μπορεί να είναι πρώτου μεγέθους ή μικρότερη. Εμείς προσπαθούμε μαζί με τη διοίκηση της ερασιτεχνικής και ειδικότερα τον Σταμάτη
Παπασταμάτη να φτιάξουμε σε πρώτο επίπεδο μια σκληρή ανταγωνιστική ομάδα. Εξάλλου έτσι είναι η δομή του πρωταθλήματος πρόκειται για έναν μαραθώνιο μαζί με τα play offs και στο τέλος κάνεις ταμείο. Ήθελα δέκα μέρες με δύο εβδομάδες παραπάνω χρόνο για προετοιμασία γιατί κάποια πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως ακριβώς θέλαμε».

Ο Νίκος Γραμματικός απέφυγε να χαρακτηρίσει την ομάδα του φαβορί: «Πάμε στο Άργος να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Ο χαρακτηρισμός φαβορί είναι πολύ θεωρητικός. Το δείχνεις μέσα στο γήπεδο με την αγωνιστική παρουσία σου. Να το λες πριν το παιχνίδι δεν έχει αξία. Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Διομήδη. Είναι μια σκληρή ομάδα σε μια σκληρή έδρα. Πρέπει να πάμε εκεί και να είμαστε πιο σκληροί, πιο δυνατοί για να πάρουμε το παιχνίδι».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου