Οι προπονητές του τμήματος και οι… αφανείς ήρωες του ΑΣΕ Δούκα


Το δικό του “restart” κάνει φέτος το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα. Η διοίκηση του Συλλόγου μας κατέληξε στους προπονητές οι οποίοι θα καθοδηγήσουν φέτος τους αθλητές καθώς επίσης και στους παραγοντες που θα έχουν τον έλεγχο σε κάθε τμήμα ξεχωριστά.

Στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕΔ, όπως έχει γίνει άλλωστε γνωστό, η θέση του προπονητή ανήκει στον Κωστή Μπούνα που θα έχει συνεργάτες τους Μάκη Παπακώστα και Δήμο Σαμαρά.

Την εφηβική ομάδα αναλαμβάνει ο Δήμος Σαμαράς ενώ την παιδική ο Γιώργος Σαΐτης. Στον Σύλλογο επιστρέφει μετά από ένα μικρό διάλλειμα ο Κώστας Τσαβδαρίδης ο οποίος θα προπονεί το τμήμα Παμπαίδων A’ και στό πλευρό του θα έχει τον γυμναστή, Δημήτρη Πολύζο. Ο Μάκης Παπακώστας εκτός από τον ρόλο του στους άνδρες, θα είναι και τεχνικός των Παμπαίδων B’ του Δούκα ενώ το τμήμα μίνι – προμίνι του Συλλόγου μας παραμένει στα “χέρια” του Γιώργου Σαΐτη.

ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Οι παραπάνω προπονητές, δίπλα τους θα έχουν κάποιους ανθρώπους οι οποίοι αποτελούν ουσιαστικά τους “αφανείς ήρωες” των τμημάτων.

Ακούραστοι εργάτες που η αγάπη τους για τον ΑΣΕ Δούκα και το άθλημα του χάντμπολ του έχει φέρει πολύ κοντά στην ομάδα προσφέροντας την πολύτιμη βοήθεια τους.

Την γενική εποπτεία όλων των τμημάτων του χάντμπολ την έχει γενικός αρχηγός, Θεόφιλος Βάτης που είναι και γενικός γραμματέας του Συλλόγου μας.

Την ανδρική ομάδα λοιπόν, πλαισιώνουν οι Χρήστος Γιαννάδης, Γρηγόρης Χατσαταουριάν, Παναγιώτης Φελούκας και Κωνσταντίνος Αλεξίου.

Στην εφηβική ομάδα έφορος τη νεα σεζόν θα είναι ο Γιώργος Πατμανίδης έχοντας στο πλευρό του και τον Γιάννη Σκαρή ενώ η παιδική ομάδα είναι “γυναικεία υπόθεση” μιας και το νευραλγικό αυτό ρόλο έχει η Κατερίνα Αντωνίου.

Ο Χρήστος Κολεζάκης συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΑΣΕΔ μέσω του τμήματος των παμπαίδων A’ ενώ η θέση του εφόρου στους παμπαίδες B΄ανήκει στον Κώστα Δαλιούρη.

Στο τμήμα μίνι - προμίνι, χρέη εφόρου αναλαμβάνει ο Στάθης Παπαχαρτοφύλης που θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Σαΐτη.

Ας δούμε όμως τι δηλώσαν οι “αφανείς ήρωες” των τμημάτων για την απόφαση τους να είναι δίπλα στην ομάδα και να βοηθούν με κάθε τρόπο.

Θεόφιλος Βάτης (Γενικός Αρχηγός τμήματος Χάντμπολ):


“Φέτος ο Σύλλογος μας κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προηγούμενους προπονητές και όλους τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε άψογα και παράλληλα να καλοσωρίσω τα νέα πρόσωπα στην οικογένεια του Δούκα. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ τυχεροι διότι έχουμε ένα γεμάτο επιτελείο προπονητικό και διοικητικό. Όλοι είναι ορεξάτοι και πιστεύω ότι θα δούμε και πολύ καλά αποτελέσματα στο τέλος της χρονιάς.

Ο ΑΣΕΔ έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι είναι γεννημένος πρωταγωνιστής και συνεχίζουμε να έχουμε τον ίδιο στόχο και για τη φετινη σεζόν. Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα και πάντα επιτυχίες”.


Χρήστος Γιαννάδης (τιμ μανατζερ ανδρικής ομάδας):

“Ο γάμος με τον ΑΣΕΔ ξεκίνησε το 1983 και έως σήμερα ο έρωτας μας παραμένει… κεραυνοβόλος. Πάντα κοντά στην αγαπημένη μου ομάδα παρέα με τους Θεόφιλο Βάτη και Παναγιώτη Φελούκα. Χαίρομαι πάρα πολύ που με την προσθήκη των Γρηγόρη Χατσατουριάν και Κωνσταντίνου Αλεξίου το διοικητικό μας σύνολο δυναμώνει ακόμα περισσότερο.

Ο καθένας μας έχει τον ρόλο του στην ομάδα και όλοι μαζί έχουμε θέσει έναν και μοναδικό στόχο. Ο Σύλλογος μας να πρωταγωνιστεί στο άθλημα του χάντμπολ και η ομάδα να είναι πάνω από όλους και απο όλα. Καλη σεζόν σε όλους”.

Γρηγόρης Χατσατουριάν (τιμ μανατζερ ανδρικής ομάδας):

“Νιώθω πολύ χαρούμενος και τυχερός που είμαι ένεργό μέλος της οικογένειας του Δούκα και μέσα από τη θέση του τιμ μάνατζερ μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω στο Σύλλογου που με ανέδειξε ως αθλητή και για περισσότερο από 20 χρόνια αγωνίστηκα σε αυτόν. Η αγάπη μου για το άθλημα άλλα και τον ΑΣΕΔ είναι δεδομένη και τα τελευταία δύο χρόνια βοηθάω από ένα νευραλγικό πόστο. Ενώμενοι και δυνατοί είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να υλοποιησουμε τους στόχους βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι”


Κωνσταντίνος Αλεξίου (Υπεύθυνος συνεργασίων και χορηγιών):

"Για εμένα ο Δούκας δεν είναι ομάδα είναι τρόπος ζωής. Είναι μεγάλη μου χαρά που ανήκω στο διοικητικό δυναμικό του συλλόγου, μια ομάδα που αγαπώ και υποστηρίζω από μικρό παιδί. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να μπορέσει ο Σύλλογος να παραμείνει ανταγωνιστικός και να πρωταγωνιστεί πάντα".


Γιώργος Πατμανίδης (έφορος εφηβικής ομάδας):


Καταρχήν για την νέα χρονιά εύχομαι πρώτα από όλα υγεία σε όλους τους αθλητές. Φέτος ξεκινάμε την πρώτη χρονιά στο εφηβικό και η ανανέωση που έγινε σχεδόν σε όλα τα τμήματα είμαι σίγουρος οτι θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμούμε γιατί ήρθαν στον Σύλλογο νέοι άνθρωποι με γνώσεις και όρεξη για δουλειά.

Πιστεύω ότι θα συνεχιστεί η παράδοση και ο Σύλλογος μας θα πρωταγωνιστεί σε όλες τις ηλικίες και παράλληλα μεγαλώνει και να παραδίδει στην κοινωνία σωστούς αθλητές και ανθρώπους. Αυτό άλλωστε είναι και το προσωπικό κίνητρο και η ανταμοιβή της ενασχόλησης μου με τον ΑΣΕΔ το οποίο βρίσκει πλήρη εφαρμογή στις ιδέες και τις αξίες του Συλλόγου μας.Γιάννης Σκαρής (έφορος εφηβικής ομάδας):


“Σαν φροντιστης και οδηγος του ΑΣΕΔ εδω και αρκετά χρόνια, θεωρώ τον εαυτό μου μέλος αυτής της οικογένειας. Μέσω του γιου μου, μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσω να είμαι κομμάτι του συλλόγου, όταν σε πολύ μικρή ηλικία τον κερδισε το άθλημα του χαντμπολ.

Εκεί γνώρισα σχεδόν όλα τα παιδιά τα οποία και ακολούθησα σε όλες τους τους αγώνες τους και τα είδα να μεγαλώνουν αθλητικά και ηλικιακά. Έχουμε φτιάξει μια ιδιαιτέρη σχέση και τα νιώθω σαν δικά μου παιδιά. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που μου αρέσει να είμαι κοντά τους, καθώς και η άριστη συνεργασία μου με τον έφορο της ομάδας κ. Πατμανίδη.

Στηριζω την προσπαθεια του ΑΣΕΔ που βγαζει παίκτες κ άτομα στην κοινωνία με ήθος κ αξίες μαθαίνοντας τους να μην το βάζουν ποτέ κάτω κ να θέτουν κάθε φορά και υψηλότερους στόχους.

Κατερίνα Αντωνίου (έφορος παιδικής ομάδας):


Τον Ιούνιο του 1995 αποφασίζω ότι ήρθε η ώρα να κλείσει για έμενα το κεφάλαιο χάντμπολ. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι 20 χρόνια μετά μία πρόταση να αναλάβω έφορος στην ομάδα των παμπαίδων του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ θα ήταν η αφορμή για να βρεθώ και πάλι στα γήπεδα . Ο λόγος που με έκανε να πάρω αυτή την απόφαση ήταν από την μία να βοηθήσω αυτά τα παιδιά να πραγματοποιήσουν το δικό τους όνειρο και από την άλλη να συμβάλλω στην δημιουργία ενός ακόμη τμήματος αντάξιου της ιστορίας του συλλόγου μας.

Στόχος μας για την νέα χρονιά είναι να αποκτήσουν τα παιδιά ακόμα πλουσιότερες αθλητικές εμπειρίες και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία”.

Χρήστος Κολεζάκης (έφορος παμπαίδων Α’ ):

Η αγάπη για τα παιδια και τον αθλητισμό, η ταύτιση φιλοσοφίας, αρχών και αξιών με αυτές του ΑΣΕΔ ειναι τα στοιχεία που μαζί με την καταπληκτική παρέα γονέων αποτελούν το κίνητρο για την έβδομη χρονιά μου στον σύλλογο.

Η νέα χρονια θα βρει τους ΠΠ Α´ υπό τις οδηγίες του Κώστα Τσαβδαρίδη, επικεφαλής του τμήματος που με τη βοήθεια του Δημήτρη Πολύζου θα εφαρμόσουν ένα πρωτοποριακό project με στόχους και όραμα αντάξιο του Συλλογου μας”.Κώστας Δαλιούρης (έφορος παμπαίδων Β’):


“Με πολλή χαρά θα ακολουθήσω τις δραστηριότητες του τμήματος χάντμπολ των παμπαίδων β’ από αυτή τη θέση. Είμαι άλλωστε φανατικός φίλαθλός τους από το τμήμα μίνι και το κυριότερο πιστεύω ακράδαντα στις δυνατότητές τους”.

Στάθης Παπαχαρτοφύλης (έφορος μίνι – προμίνι):


“Με μεγάλο ενθουσιασμό, συμμετέχω στα δρώμενα του ΑΣΕΔ, ενός ιστορικού συλλόγου, που εκτός των σπουδαίων αγωνιστικών επιδόσεων, διακρίνεται διαχρονικά για όλα όσα πρεσβεύει. Αρχές και αξίες του ήθους, της ευγενούς άμιλλας, της διαρκούς προσπάθειας, συστατικά απαραίτητα για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, με τα οποία έχουν γαλουχηθεί πολλές γενιές αθλητών, γεγονός το οποίο επιβραβεύει η επιλογή των εκατοντάδων γονέων που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον ΑΣΕΔ. Καλούμε και φέτος όλους τους γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να βρίσκονται σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον, να έρθουν να μας γνωρίσουν από κοντά!!!”


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου