Νικολαϊδης: «Τώρα χρειαζόμαστε περισσότερο τον κόσμο μας»

Ο Παναγιώτης Νικολαϊδης απευθυνόμενος στους φίλους της ομάδας, γράφει στο blog που διατηρεί στο enwsi.gr για την ήττα από τον Διομήδη αλλά και τη νέα σεζόν που ξεκίνησε:

"Φίλες και φίλοι γεια σας

Εδώ είμαστε πάλι μέσα από το enwsi.gr θα τα λέμε συχνά για τη νέα χρονιά που ξεκίνησε. Θα ήθελα το πρώτο blog να συνδυαστεί με μια μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αν και το θέλαμε πολύ χάσαμε στο πρώτο ματς από τον Διομήδη
ωστόσο από μια τέτοια ήττα μπορούμε να πάρουμε πολλά χρήσιμα μαθήματα. Ακόμα είμαστε μόλις στην αρχή και οι στόχοι της ΑΕΚ δεν αλλάζουν. Η ομάδα είναι καταδικασμένη για να πρωταγωνιστεί και ειδικά φέτος που έχουμε όλες τις προδιαγραφές, οφείλουμε να τα δώσουμε όλα για να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή. Αφήνουμε πίσω μας το αποτέλεσμα απέναντι στον Διομήδη και προχωράμε μπροστά με στόχο να παρουσιαστούμε σύντομα όπως πρέπει. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και όλοι πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι να δουλέψουμε για να πετύχουμε του στόχους μας. Ελπίζω την επόμενη φορά να μπορώ να μοιραστώ μαζί σας την πρώτη μας νίκη. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο αν τους απογοητεύσαμε, όμως τώρα χρειαζόμαστε περισσότερο την στήριξη του.
Εις το επανιδείν"

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου