Ο Βασίλης Λεβέντης μπορεί να είναι σχετικά νέο μέλος στη Βουλή ωστόσο έχει μακρά πολιτική εμπειρία. Πολλά από αυτά που έχει πει κατά καιρούς, έχουν αποδειχθεί και σωστά και προφητικά, μάλιστα κάποιοι τον έχουν θεωρήσει και λαγό. Η σημερινή ανακοίνωση της Ενωσης Κεντρώων για σύγκληση πολιτικών αρχηγών αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά σίγουρα δεν είναι τυχαία και ασφαλώς προειδεάζει για εξελίξεις. Οπως λοιπόν υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η Ενωση Κεντρώων, «Τούρκοι αξιωματούχοι επιχειρούν την ανατροπή των συνθηκών και των συνόρων και είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσουν ένα θερμό επεισόδιο που θα προκαλέσουν την δημιουργία τετελεσμένων. Η κατάσταση αυτή δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας ή ενός υπουργού». «Πρέπει να συγκληθεί το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να καταστρωθεί σχέδιο αντιμετώπισης ενός ενδεχόμενου θερμού επεισοδίου. Η απραξία της κυβέρνησης μπορεί να μας φέρει ενώπιον δευτέρων Ιμίων», εκτιμά η Ένωση Κεντρώων.


Ο Βασίλης Λεβέντης μπορεί να είναι σχετικά νέο μέλος στη Βουλή ωστόσο έχει μακρά πολιτική εμπειρία.
Πολλά από αυτά που έχει πει κατά καιρούς, έχουν αποδειχθεί και σωστά και προφητικά, μάλιστα κάποιοι τον έχουν θεωρήσει και λαγό.
Η σημερινή ανακοίνωση της Ενωσης Κεντρώων για σύγκληση πολιτικών αρχηγών αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά σίγουρα δεν είναι τυχαία και ασφαλώς προειδεάζει για εξελίξεις.
Οπως λοιπόν υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η Ενωση Κεντρώων, «Τούρκοι αξιωματούχοι επιχειρούν την ανατροπή των συνθηκών και των συνόρων και είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσουν ένα θερμό επεισόδιο που θα προκαλέσουν την δημιουργία τετελεσμένων. Η κατάσταση αυτή δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας ή ενός υπουργού».

«Πρέπει να συγκληθεί το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να καταστρωθεί σχέδιο αντιμετώπισης ενός ενδεχόμενου θερμού επεισοδίου. Η απραξία της κυβέρνησης μπορεί να μας φέρει ενώπιον δευτέρων Ιμίων», εκτιμά η Ένωση Κεντρώων.

http://arouraios.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου