Ξανά μαζί το λαμπερό ζευγάρι

Ξανά μαζί το λαμπερό ζευγάρι

Ε λοιπόν ναι, είναι γεγονός. Η τραγουδίστρια της ποπ Κέιτι Πέρι και ο ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Μετά από 10 μήνες χωριστά, ο φακός των παπαράτσι τους έπιασε να φτάνουν μαζί στη συναυλία του Ed Sheeran στο Λος Άντζελες πάνω στη μηχανή (φανταζόμαστε δεν ήταν μια απλή εξυπηρέτηση). 

bloom perry

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον ξένο τύπο, πηγές αναφέρουν ότι από τότε που χώρισαν δεν έπαψαν να έχουν επικοινωνία. Στην πραγματικότητα, μάλιστα, λένε ότι , ο χωρισμός τους ήταν απλώς ένα διάλειμμα που έπρεπε να πάρουν ο ένας από τον άλλον γιατί ήταν το καλύτερο για τη σχέση τους εκείνη τη στιγμή.

Η πηγή συνεχίζει λέγοντας: «Η Κέιτι και ο Ορλάντο θέλουν αυτή η σχέση να πετύχει αυτή τη φορά οπότε τη δουλεύουν και προσπαθούν να κατανοήσουν καλύτερα ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά μέχρι στιγμής τα πράγματα πηγαίνουν πολύ θετικά». 

Η κοινή δημόσια τους εμφάνιση αποδεικνύει τα παραπάνω και δείχνει ότι κανένας από τους δύο δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί ανοιχτά την επανασύνδεση τους. «Ποτέ δεν έπαψαν να αγαπιούνται», αναφέρει η ίδια πηγή.

bovary.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου