Αλέξης Αλβανός: «Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Ολυμπιακού» (βίντεο)

Με την ομάδα του Ολυμπιακού να έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες την προετοιμασία της, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων οι οποίες είναι στις αρχές του Σεπτέμβρη και είναι για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Αλέξανδρος Αλβανός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα redaroume.gr, με τον έμπειρο αθλητή να αναφέρεται στην πρόκληση του να αγωνίζεται κάποιος με τα «ερυθρόλευκα» στους στόχους της ομάδας. Αναλυτικά:


Είναι πρόκληση για εσάς που είστε καταξιωμένοι αθλητές στο χώρο του χάντμπολ αυτή η νέα
προσπάθεια που ξεκινάει γιατί αλλιώς είναι να είσαι αθλητής με τα ΙΕΚ Ξυνή και αλλιώς να είσαι με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα νομίζω ότι σας δημιουργεί ένα επιπλέον βάρος γιατί η φανέλα είναι βαριά.

«Σίγουρα για κάθε αθλητή είναι πρόκληση να συμμετέχει σε αυτό το σύλλογο που λέγεται Ολυμπιακός, οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές. Οι στόχοι επίσης είναι πολύ υψηλοί όταν αγωνίζεσαι με μια τέτοια ομάδα. Νομίζω ότι έχουμε και την κατάλληλη προετοιμασία αλλά και τους κατάλληλους ανθρώπους ώστε να καταφέρουμε να επιτύχουμε τον στόχο μας.»

Είναι καλό για το ελληνικό χάντμπολ γενικά ότι μπαίνει και ο Ολυμπιακός σε αυτή την προσπάθεια γιατί έχουμε δει και όλα αυτά τα χρόνια ότι παραδοσιακές αθλητικές ομάδες είναι μέσα στο χώρο του χάντμπολ και πρωταγωνιστούν και ο Ολυμπιακός πλέον δυναμικά θα δώσει μια μεγαλύτερη αίγλη στο πρωτάθλημα το φετινό αυτή η παρουσία του;

«Φυσικά. Προφανώς και θα είναι μια τεράστια βοήθεια για το ελληνικό χάντμπολ, μαζί με τις υπόλοιπες δυνατές ομάδες που υπάρχουν στο χώρο, έτσι και ο Ολυμπιακός δίνει το δικό του λιθαράκι, δίνει τη δική του σφραγίδα και μπαίνει πάρα πολύ δυνατά και αυτός για να πρωταγωνιστήσει και στο ελληνικό επίπεδο αλλά και μακροπρόθεσμα ακόμα ευελπιστούμε και στην Ευρώπη».

Οι στόχοι για την επόμενη χρονιά;

«Οι στόχοι δεν θα μπορούν να είναι άλλοι παρά το να πρωταγωνιστήσει η ομάδα, να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τίτλους στο εγχώριο πρωτάθλημα και να κάνουμε και μια αρκετά καλή πορεία στην Ευρώπη».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντα δίπλα σε όλες τις ομάδες, είτε αυτό λέγεται ποδόσφαιρο, είτε μπάσκετ, είτε τα αθλήματα του Ερασιτέχνη. Είναι για εσάς αυτό το πράγμα ένα επιπλέον όπλο την φετινή χρονιά το γεγονός ότι εντάξει το χάντμπολ είναι ένα άθλημα το οποίο προσελκύει ένα συγκεκριμένο κοινό αλλά σας βοηθάει το γεγονός ότι πλέον σαν Ολυμπιακός θα έχετε τον κόσμο δίπλα και σε κάποια παιχνίδια μπορεί να παίξετε και σε γεμάτο γήπεδο το οποίο έχουμε δει ότι και σε άλλα αθλήματα του Ερασιτέχνη αυτό έχει δώσει τρομακτική δυναμική στις ομάδες.

«Είναι τεράστια δύναμη ο κόσμος. Είναι συνήθως ο κόσμος γενικά αποτελεί τον όγδοο παίκτη του αθλητή, υπάρχουν αρκετοί αθλητές που έχουν παίξει μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο, περισσότερο από ότι μπορούμε να φανταστούμε, σε γήπεδα 20.000 θέσεων, οπότε καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική βοήθεια είναι για εμάς ο κόσμος του Ολυμπιακού να στηρίξει αυτό που πάμε να κάνουμε τώρα».

Ενα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο για να στηρίξει και αυτός την προσπάθεια, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί που δυστυχώς δεν έχουνε μια σχέση με το άθλημα του χάντμπολ και νομίζω ότι μέσα από τα δικά σας μηνύματα, αυτά που θα μπορέσετε να τους πείτε, τα δικά σας λόγια σήμερα θα βρεθούν και αυτοί δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξουνε γιατί σίγουρα μια νέα προσπάθεια χρειάζεται μια ακόμα μεγαλύτερη στήριξη για να μπορέσει η ομάδα να βρει τα πατήματά της γιατί φέτος είναι λίγο διαφορετικά έχετε και εσείς ένα επιπλέον βάρος νομίζω, είστε λίγο επιπλέον φορτισμένοι φέτος με ένα βάρος στην πλάτη γιατί άλλο το να παίζεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και άλλο αυτό που πήρχε νωρίτερα.

«Σίγουρα εμείς από την δική μας την πλευρά θέλουμε να δώσουμε την υπόσχεσή μας ότι θα κάνουμε ότι το δυνατόν καλύτερο περνάει από το δικό μας χέρι για να ανταπεξέλθουμε και στους στόχους μας αλλά και να κάνουμε περήφανο και τον κόσμο του Ολυμπιακού».
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου