Διακοπές με τα παιδιά στην Κρήτη για Καραβάτου-Κατσούλη

Διακοπές με τα παιδιά στην Κρήτη για Καραβάτου-Κατσούλη

Η ζωή κυλάει ωραία για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στην Κρήτη. Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει όμορφες στιγμές με τα δύο του παιδιά, τον μικρό Σπύρο και την Αέλια. Όλοι μαζί βρίσκονται στη γενέτειρα του ηθοποιού τα Χανιά και χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού ενώ παράλληλα γεμίζουν μπαταρίες για τη νέα απαιτητική σεζόν.

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για τον Κρατερό και την Κατερίνα αλλά φαίνεται πως η τηλεοπτική τους επιστροφή θα τους αποζημιώσει. Το ζευγάρι έχει ήδη "κλείσει" να παρουσιάσει το πρωινό του Star. Αν και δεν έχει αποφασιστεί η ακριβής ώρα που θα προβάλλεται ωστόσο το σίγουρο είναι ότι θα μας λένε "καλημέρα" τις καθημερινές και θα κάνουν πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου.

Την αρχισυνταξία την υπογράφει η Κατερίνα Μπούσιου, η οποία ήταν μαζί με το ζευγάρι και στο Epsilon, ενώ από την περσινή ομάδα της εκπομπής έχει κλείσει ξανά και η Δήμητρα Καλφούντζου. Σε επαφές για να ενταχθεί στο δυναμικό του νέου πρωινού βρίσκεται και ο Γρηγόρης Μπάκας, ενώ η αναζήτσηση συνεργατών συνεχίζεται.

Μέχρι τότε, ο Κρατερός και η Κατερίνα κάνουν διακοπές στην Κρήτη με τα παιδιά τους και χαίρεται  ένας την συντροφιά του άλλου! Από το πρόγραμμά τους δεν λείπουν φυσικά και οι εξορμήσεις.

Δες τις φωτογραφίες που μοιράστηκε το ζευγάρι από τις φετινές του διακοπές στην Κρήτη!

diakopes karavatou 1

dikakopes karavatou 2

diakopes karavatou 3

diakopes karavatou4

tlife.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου