Ο απολογισμός των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης στο Beach Handball

Άλλη μια καλοκαιρινή σεζόν έφτασε στο τέλος της με πολύ μεγάλη επιτυχία για τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης που κάνουν τον απολογισμό τους.

Η αρχή έγινε με τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος Beach Handball για άλλη μια χρονιά στην Αλεξανδρούπολη και η συνέχεια με το τουρνουά “ALEXANDROUPOLIS BEACH HANDBALL 2017”. Αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα αλλά και από άλλες Ευρωπαικές χώρες φιλοξενήθηκαν στη πόλη μας και χαρήκαν τις ομορφιές και τις υπέροχες παραλίες της περιοχής.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο πετυχημένη με την κατάκτηση του πανελληνίου

πρωταθλήματος ανδρών στο Beach Handball. Το τρίτο πρωτάθλημα τα τέσσερα τελευταία χρόνια και κάνοντας τους Κύκλωπες το μοναδικό σωματείο της Θράκης που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ελλάδος σε ομαδικό άθλημα.

Η διοίκηση του συλλόγου, συγχαίρει όλους τους συντελεστές των επιτυχιών και εύχεται το καλοκαίρι του 2018 να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Επιπρόσθετα ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Βαταμίδη Ιωάννη , τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Ζιώγα Χρήστο και τον Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ κ. Τριαντάφυλλο Αρβανιτίδη,
για τη πολύτιμη βοήθεια τους.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου