Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 

Κύριε Κοτζιά, δεν εκχωρούμε το όνομα της Μακεδονίας μας στους γυφτοσκοπιανούς…

 

 

Σας το έχω γράψει πολλές φορές κ. Υπουργέ! Τα δεδομένα πλέον είναι με το μέρος της Ελλάδος! Στην διαδικασία της παραχώρησης του οριστικού ονόματος στη γείτονα χώρα των Σκοπίων, δεν πρέπει επ΄ ουδενί να συμπεριλαμβάνεται ο όρος “Μακεδονία”! Οι Σκοπιανοί, προκειμένου να διαφυλάξουν την ακεραιότητα του κρατιδίου τους, επιζητούν διακαώς να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ! Άρα, αν δεν συμμορφωθούν, δεν θα πρέπει ΠΟΤΕ να παίξουμε εμείς το δικό τους παιχνίδι! Δηλαδή, να θέλουν και την πίτα ολόκληρη, αλλά και τον σκύλο χορτάτο! Και η συμμόρφωση τους να είναι ουσιαστική και όχι τυπική! Όχι όπως διατυπώθηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχατε με τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων! Όπου ο κ. Δημητρώφ ισχυρίσθηκε πως το όνομα “Μακεδονία” δεν θα είναι πρόβλημα στην προσέγγιση των δυο χωρών! Ωστόσο, κ. Υπουργέ με “τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια”! Αφού, τα ωραία λόγια τα μεγάλα, θα πρέπει να εκφράζονται και από αντίστοιχες πράξεις! Και τούτο δεν έγινε στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Χάντμπολ της Εθνικής Ομάδος των Γυναικών της Ελλάδος Κ17, στον αγώνα της με την διοργανώτρια Ομάδα των Σκοπίων! Αφού, η ελληνική Ομάδα αναγκάστηκε να αποχωρήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας, επειδή οι υπεύθυνοι της αντίπαλης Ομάδας φορούσαν μπλουζάκια όπου αναγραφόταν η λέξη “Μακεδονία”! Ενέργεια που αποδεικνύει πως είναι αδιόρθωτοι! Που δείχνει ότι οι Σκοπιανοί μυαλό δεν βάζουν!

Παρά ταύτα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία Χάντμπολ για την απόφασή της να αποχωρήσει!

Το ερώτημα είναι: Tι θα πράξετε εσείς κ. Υπουργέ, από τη στιγμή που το θέμα ξεφεύγει από τα αθλητικά πλαίσια;;

Αναμένουμε τις ενέργειές σας, αφήνοντας τα χαμόγελα και πιάνοντας το μαστίγιο!

Η υπομονή του λαού μας έχει πλέον εξαντληθεί!!

 

Όταν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς…

 

Θαυμάστε και κλάψτε για την άποψη της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, όπως αυτή διατυπώθηκε από την ανακοίνωσή της σχετικά με την αποχώρηση της ελληνικής Ομάδος:  «Στις 2 Αυγούστου 2017 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (EHF) των Γυναικών που γίνεται στα Σκόπια, η ΠΓΔΜ έπαιζε με την ελληνική ομάδα και αυτή αποχώρησε από το γήπεδο μετά από 32'' αγώνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός πως οι υπεύθυνοι της ομάδας φορούσαν μπλούζες που αναγραφόταν η λέξη Μακεδονία. Πραγματοποιήθηκαν διαδικασίες ανάμεσα στην ελληνική ομοσπονδία και την πειθαρχική επιτροπή, η οποία διαπίστωσε πως η ελληνική ομάδα είχε την υποχρέωση να παίξει τον αγώνα σύμφωνα με τους κανονισμούς του EHF. Σύμφωνα με το άρθρο Β7 του πειθαρχικού κώδικα της EHF, η ελληνική ομάδα αποκλείστηκε από το υπόλοιπο της διοργάνωσης και σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 14.1 των κανονισμών, η ελληνική ομάδα μηδενίστηκε στους προκριματικούς αγώνες με το σκορ 0-10 και 0-2. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επιβάλλει επίσης πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ στην ΟΧΕ, ενώ μπορεί να καταβληθεί περαιτέρω αποζημίωση. Η επιτροπή δεν αποφάσισε κάποια άλλη κύρωση ή αποβολή της ελληνικής ομάδας από άλλη διοργάνωση. Η  Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, αλλά δεδομένου ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EHF 17 γυναικών βρίσκεται σε εξέλιξη, οποιαδήποτε προσφυγή δεν θα έχει ανασταλτικά  αποτελέσματα»!

Δηλαδή και κερατάς και δαρμένος κ. ΥΠΕΞ  Νίκο Κοτζιά! 

 

Δεν ακολουθούμε τους χειροκροτητές…

 

 

Την Τρίτη 1η Αυγούστου 2017, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών καταδίκασε τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος σε ποινή φυλάκισης δυο ετών, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό! Ωστόσο, η ποινή επιβλήθηκε με τριετή αναστολή!    

Στο Εφετείο, όπου βρέθηκαν κόμματα, κινήματα και οργανώσεις προς μιας υποτιθέμενης συμπαράστασης, είχε προσκληθεί και το κόμμα της “Ελλήνων Πολιτείας”!

Ωστόσο, ο υπογράφων, επέλεξε να μην μετέχει σε αυτήν την μάζωξη άνευ ουσίας, απλά και μόνο για να προβληθεί εκείνος και το κόμμα της “Ελλήνων Πολιτείας”!

Απλά και μόνο για να βγάλει φωτογραφίες! Ο δικός μας αγώνας εκφράζεται καθημερινά από την Ελεύθερη Ώρα, τους τηλεοπτικούς σταθμούς που μας δίνουν βήμα, αντέχοντας την “πολεμική” φωνή μας και βεβαίως διά μέσω του ελεύθερου  διαδικτύου! Αφήνουμε για άλλους την πασαρέλα!  

 

Το Χαλάνδρι …της ακροαριστεράς…

 

Όταν μέλη των Αντιεξουσιαστών του “Ρουβίκωνα”, μπαίνουν ανενόχλητοι στη Βουλή πετώντας φέιγ – βολάν  και προστατεύονται από την ίδια την κυβέρνηση, τι ακριβώς πρέπει να περιμένεις από αυτό το άσπονδο κράτος!

Όταν οι πάσης φύσεως Αναρχικοί καταλαμβάνουν “ελεύθερα” κτήρια και δεν τους ενοχλεί κανείς! Όταν, όσοι συλλαμβάνονται αφήνονται την επομένη στιγμή ελεύθεροι! Όταν οι πρώτοι που πήγαιναν για να τους υπερασπιστούν στη ΓΑΔΑ και να απαιτήσουν την ελευθερία τους, ήταν οι Βουλευτές του πάλαι ποτέ “Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου”!

Αλλά από το κράτος της Αναρχίας, τι ακριβώς πρέπει να περιμένει ο πολίτης!

Όταν η βρωμιά, η ακαταστασία, η ξεδιαντροπιά, η ακαλαισθησία επικρατεί σε αυτά τα κεφάλια! Ποιος και γιατί κάποιος από αυτούς να σεβαστεί τον άνθρωπο, το περιβάλλον;;

Και δυστυχώς, αυτή η μπόχα κυριαρχεί και εκεί όπου υπάρχει δικαιοδοσία των Δήμων! Όπως, η φωτογραφία που βλέπετε και είναι από την κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου! Αλλά ποιος θα αντιδράσει;; Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου που έχει τα ίδια “πολιτικά χνώτα” με αυτούς;; 

    

 

 

 

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου