Πτήση-θρίλερ για το αεροσκάφος του Β.Πούτιν: Πληροφορίες για «πιθανή επίθεση» οδήγησαν στην αλλαγή του δρομολογίου


Θρίλερ με το προεδρικό ρωσικό αεροσκάφος (Ilyushin) με αριθμό μητρώου RA-96022 και βέβαια σημαίνοντα επιβάτη τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν, ο οποίος όδευε προς την διάσκεψη της ομάδας χωρών G20 στο Αμβούργο. 

Πληροφορίες για "πιθανούς κινδύνους" επάνω από την Πολωνία (αυτό σημαίνει ακόμα και ενέδρα με βλήματα επιφανείας-αέρος κάποιας τρομοκρατικής ομάδας), οδήγησαν τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες στην απόφαση να αλλάξουν το δρομολόγιο και το προεδρικό αεροσκάφος, συνοδευόμενο από μαχητικά Su-27 πέταξε προς το Αμβούργο μέσω της Βαλτικής και του φινλανδικού, σουηδικού και δανεικού εναέριου χώρου. 
Η αλλαγή έγινε την τελευταία στιγμή και το αρχικό σχέδιο πτήσης προέβλεπε πτήση επάνω από την συμμαχική Λευκορωσία και εν συνεχεία πάνω από την Πολωνία.
Η Πολωνία κρίθηκε επικίνδυνη ενώ δεν επέτρεψε την είσοδο στα ρωσικά μαχητικά Su-27, οπότε εντάθηκαν οι υποψίες ότι "κάτι ετοιμαζόταν".
Κατ'αυτό τον τρόπο το προεδρικό αεροσκάφος έκανε παράκαμψη περίπου 500 χιλιομέτρων σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία πτήσης (δείτε: FlightRadar24 website).
Τελικά το ρωσικό προεδρικό αεροσκάφος (Ilyushin) πέταξε πάνω από την Βαλτική Θάλασσα κι αμέσως μετά μέσω της φινλανδικού, σουηδικού και δανεικού εναέριου χώρου προσγειώθηκε ασφαλές στο Αμβούργο.
Για την επιστροφή, ρωσικά μαχητικά Su-27 θα πετάξουν μαζί με αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού, για να προϋπαντήσουν το αεροσκάφος του Ρώσου προέδρου και να το συνοδέψουν με ασφάλεια πίσω στην πατρίδα.
pronews

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου