Νέα επιδότηση μέσα στον Ιούλιο 2017 για εμπορία, ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με τελικό προϊόν μη γεωργικό


Ανοίγουν στις 13 Ιουλίου του 2017 οι αιτήσεις ένταξης σε επιδοτούμενο πρόγραμμα  για το Μέτρο 4.2.2 «Μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με τελικό προϊόν μη γεωργικό», προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ.

Το μέτρο επιδοτεί μεταξύ άλλων ζυθοποιίες, μονάδες παραγωγής αιθέριων ελαίων, πυρηνελαιουργεία, μονάδες προϊόντων κοσμετολογίας ( Καλλυντικά, δείτε και εδώ : Καλλυντικά ) και διατροφής και καλύπτει έργα προϋπολογισμού 600.000 ευρώ έως 3 εκατ. ευρώ.

Το ύψος της ενίσχυσης για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις ανέρχεται στο 30%-50% και για μεγάλες επιχειρήσεις κυμαίνεται στο 20% - 45%. Επιλέξιμη είναι κάθε μορφή επιχείρησης που έχει υποχρέωση τήρησης βιβλίων Β’ ή Γ’ κατηγορίας, με εξαίρεση τις επιχειρήσεις που λειτουργούν υπό τη μορφή της κοινωνίας, της εταιρίας αστικού δικαίου και της κοινοπραξίας. Η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης στήριξης στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) πραγματοποιείται το διάστημα από 13/7/2017 έως 12/10/2017 με δυνατότητα οριστικοποίησης από 20/7/2017.

Επιδότηση για  Επεξεργασία καπνού για παραγωγή πούρων
ή σιγαρίλος

Επιλέξιμοι κλάδοι που επιδοτούνται απο το πρόγραμμα είναι οι παρακάτω: 

Διαβάστε περισσότερα »
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου