Θλίψη! Πέθανε μέλος του συγκροτήματος Strangers

Θλίψη! Πέθανε μέλος του συγκροτήματος Strangers

Πέθανε στα 72 του χρόνια ο θρύλος της μουσικής της δεκαετίας του '60 Νίκος Αντωνιάδης μέλος του γνωστού συγκροτήματος Strangers. Tην δυσάρεστη είδηση μετέδωσε μέσω facebook ο γαμπρός του αλλά και οι φίλοι του που τον αποχαιρέτησαν για πάντα. 

Ο Νίκος Αντωνιάδης πέθανε από νόσο των πνευμόνων σε νοσοκομείο στο Κεντάκυ των Η.Π.Α  όπου ζει ο γιος του. Ο ίδιος ζούσε για πολλά χρόνια στη Φλόριντα. 

Πέθανε ο Νίκος Αντωνιάδης από τους Strangers, μουσικός θρύλος των 60'ς

 Ο Νίκος Αντωνιάδης με τη χαρακτηριστική λεπτή φωνή του, θα μείνει με τα τραγούδια του για πάντα το πιο τρυφερό μουσικ'π  ταξίδι της δεκαετίας του 60. Από τη δεκαετία του '60 με τους μελωδικούς STRANGERS, στη συνέχεια στους RASCALS και στη δεκαετία του '70 με τους MAD που απέσπασαν το 1972 ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς ποπ με το τραγούδι "Άνθρωπε" το πρώτο βραβείο τραγουδιού για την ΕΙΡΗΝΗ στον παγκόσμιο διαγωνισμό της UNESCO... 
 
 
Μεγάλες επιτυχίες των STRANGERS που θα μείνουν για πάντα, ήταν:  "Το Ραντεβού", "Τα δάκρυα", "Επιστροφή", "Μεσ' τη σιωπή", "Στοργή", "Για μιαν ελπίδα", "Τα κλειδιά", "Το αστέρι" 

"Kαλό ταξίδι Νίκο. Δεν ήσουν απλά ο πεθερός μοθ αλλά ο καλύτερος φίλος μου. Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον πόνο αλλά είμαι σίγουρος και αυτό με ηρεμεί λίγο ότι θα είσαι τακτοποιημένος και ευτυχισμένος εκεί που πας" έγραψε ο γαμπρός του στο προφίλ του στο facebook.

anartisi thanatos melos strangers

Tlife.gr

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου