Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αθηνάς Ωνάση [photo]

Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αθηνάς Ωνάση [photo]

Έναν ακόμα διάσημο ιππέα φέρεται να έχει ερωτευτεί η Αθηνά Ωνάση μετά το διαζύγιό της από τον σύζυγό της Αλβάρο.

Ειδικότερα, ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για νέο έρωτα της χρυσής κληρονόμου με τον διάσημο Ιταλό αναβάτη Alberto Zorzi, ο οποίος είναι και αυτός πλούσιος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στο Μιλάνο και ήρθαν για πρώτη φορά κοντά όταν η Ωνάση του πούλησε το άλογό της Crnetto K. Αυτή η κίνηση μάλιστα είχε εξοργίσει τον πρώην σύζυγό της ο οποίος έκανε και δηλώσεις υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο άλογο για το οποίο ο Zorzi δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ωνάση κάνει προπονήσεις μαζί με τον Ιταλό αναβάτη και συμμετέχουν μαζί σε αγώνες, αλλά και φωτογραφίζονται και συχνά.

Πάντως, ο Zorzi φέρεται να έχει σχέση με την καλλονή Ανναλίζα Τζιουντίνι, η οποία φροντίζει διατυμπανίζει στα κοινωνικά δίκτυα ότι βρίσκεται στη ζωή του.

Ωστόσο, πολλά μέσα θέλουν τη φιλία της Ωνάση με τον Zorzi να έχει πάει ήδη ένα βήμα παραπέρα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία η χρυσή κληρονόμος μοιάζει πλήρως ανανεωμένη, φανερά αδυνατισμένη και με το χαμόγελο να έχει επιστρέψει στο πρόσωπό της. 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου