Αθήνα και BergmannKord: Άξιοι οικοδεσπότες του 2ου Παγκοσμίου Συνεδρίου για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Αθήνα και BergmannKord: Άξιοι οικοδεσπότες του 2ου Παγκοσμίου Συνεδρίου για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Συνέδριο του Παγκόσμιου Ινστιτούτου FUE στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 22 έως το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στους ειδικά διαμορφωμένους χειρουργικούς χώρους της Κεντρικής Κλινικής Bergmann Kord, από διεθνώς αναγνωρισμένους Ιατρούς.

Σκοπός του Συνεδρίου ήταν η ενημέρωση, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις της μεθοδολογίας και της τεχνολογίαςΜεταμόσχευσης Μαλλιών FUE,με απώτερο στόχο να συνεισφέρει στην υλοποίηση νέων καινοτομιών στο συγκεκριμένο, συνεχώς εξελισσόμενο πεδίο της Ιατρικής.

Στο διάστημα 3 ημερών, διεξήχθησαν Eπιστημονικές Διαλέξεις καθώς και προγραμματισμένες “live” επεμβάσεις Μεταμόσχευσης Μαλλιών, με την εξελιγμένη μέθοδο FUE (Follicular Unit Extraction), για την παρακολούθηση τους από τις ομάδες των συμμετεχόντων ιατρών.

Η τεχνική FUE, τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει υψηλή θέση στις επιλογές ανδρών και γυναικών, ως μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την αντιμετώπιση του φαινομένου της Τριχόπτωσης, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στα υπερσύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα χειρουργεία των Κλινικών Μαλλιών  Bergmann Kord, στις Κεντρικές Εγκαταστάσεις του 7όροφου κτιρίου στο Χαλάνδρι, παρευρέθηκαν 150 και πλέον ιατροί, διακεκριμένοι Xειρουργοί, Επιστημονικοί Συνεργάτες, Εξειδικευμένοι Νοσηλευτές και λοιποί εμπλεκόμενοι σε όλο το φάσμα λειτουργιών της σύγχρονης μεθόδου, οι οποίοι ταξίδεψαν από όλα τα μέρη του κόσμου, όπως Τουρκία, Βουλγαρία, Ιταλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Βέλγιο, Καναδά και πλήθος άλλων χωρών, για να μεταδώσουν τις γνώσεις τους.

Μεταξύ αυτών, ορισμένοι συμμετέχοντες ήταν οιAlejandroChueco, M.D. andKorayErdogan, M.D. (ScientificDirector), BijanFeriduni, EmoraneLupanzula, AlexGinzburg, HussainRahal, AntonioRuston, JerryWong, RonaldShapiro, DavidJosephitis, PieroTesauroκαιJerryCooley.Οι κορυφαίοι αυτοί επιστημόνες, προερχόμενοι από τις πιο αναγνωρισμένες σχολές χειρουργών, ασχολούνται συστηματικά με την εκπαίδευση και την έρευνα, ως μέλη του Ινστιτούτου FUE.

Έτσι, με τη συνδρομή τους, επιτεύχθηκε η προώθηση της ακρίβειας, της ικανότητας, της επιμέλειας και της επάρκειας στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών. Με στόχο τη βαθιά κατανόηση της τεχνικής, αναφορικά με τον χειρουργικό σχεδιασμό, συνέβαλαν στη βελτίωση της ραγδαία εξελισσόμενης μεθόδου αποκατάστασης των μαλλιών FUE, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Επιπλέον, σημαντική παρουσία και συμμετοχή στο συνέδριο είχαν οι εκπρόσωποι της Δημοσιογραφίας, από όλο το φάσμα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου, την ολοκλήρωση του Workshopσηματοδότησε μια λαμπρή δεξίωση, κατά τη διάρκεια της οποίας, το Προεδρείο του Διεθνούς Ινστιτούτου FUE, βράβευσε τους βασικούς συντελεστές επιτυχίας του συνεδρίου.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην καθοριστική συμβολή των Κλινικών Μαλλιών BergmannKord, με έμπρακτη επικύρωση την απονομή τιμητικής πλακέτας στην Πρόεδρο του ομίλου KordGroupκυρίας Βασιλικής Κορδερά.

BergmannKord (Κεντρικά): Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Τηλ.: 210 68 28 888, Email: info@kord.gr,www.kord.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου