Έγκυος γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Έγκυος γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Με έναν γλυκύτατο τρόπο ανακοίνωσε στο Facebook την εγκυμοσύνη της η Σία Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ζητώντας την... κατανόηση του κοινού, καθώς για κάποιο διάστημα, όπως λέει, τις ειδήσεις θα τις παρουσιάζουν δύο! 

H όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είναι ζευγάρι με τον Κώστα Μπακογιάννη τα τελευταία τρία χρόνια, διάστημα κατά το οποίο συνεχώς οι φήμες τούς θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ δεν είχαν λείψει και τα κατά καιρούς δημοσιεύματα στο παρελθόν που ήθελαν τη Σία Κοσιώνη να είναι έγκυος. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, όταν η δημοσιογράφος είχε ερωτηθεί αν υπάρχει χρόνος στο 24ωρό της για ένα μωρό, είχε απαντήσει: «Τι να σου πω; Εγώ εδώ στο γραφείο βλέπω πολλές γυναίκες που είναι παθιασμένες με τη δουλειά τους, κι όμως είναι μάνες. Πιστεύω ότι αν κάποια στιγμή προκύψει αυτό, όλα θα προσαρμοστούν. Πιστεύω ότι εμείς οι γυναίκες μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Όπως έχουν κάνει οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας, δουλεύοντας και μεγαλώνοντας τόσα παιδιά».

Κάποια άλλη στιγμή, απαντώντας πάλι στο ίδιο ερώτημα, η παρουσιάστρια είχε πει: ««Μπορεί η ζωή να αλλάζει με τη γέννηση ενός παιδιού, αλλά αν τύχει, θα αντιμετωπίσω την πρόκληση, καθώς όλες οι γυναίκες με έναν μαγικό τρόπο καταφέρνουμε πάντα να τα βγάζουμε πέρα με ό,τι και να κάνουμε».

iefimerida.gr

 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου