Ανυπομονούν για την άφθξη των διδύμων τους Αλαμουντίν-Κλούνεϊ

Ανυπομονούν για την άφθξη των διδύμων τους Αλαμουντίν-Κλούνεϊ

Λίγες εβδομάδες απομένουν μόνο από την άφιξη των διδύμων του διάσημου ζεύγους της Αμάλ και του Τζορτζ. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήδη δεν φεύγει καθόλου από το πλευρό της συζύγου του, καθώς θέλει να είναι παρών στη γέννησή τους, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές.

Σύμφωνα και με το protothema, αν και ήταν καλεσμένος να συμπαρουσιάσει την τελετή των βραβείων Aurora στο Γέρεβαν της Αρμενίας, ο ηθοποιός και ακτιβιστής δεν κατάφερε να παραστεί λόγω της εγκυμοσύνης της γυναίκας του. «Θα ήθελα πολύ να πάω στο Γέρεβαν αλλά αν η γυναίκα μου γεννούσε όταν ήμουν εκεί, δεν θα μπορούσα ποτέ να γυρίσω στο σπίτι μου», είπε αστειευόμενος ο ηθοποιός σε βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι η γέννηση των διδύμων αναμένεται πολύ άμεσα.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε ότι οι δυο τους ανυπομονούν για να δουν τα μωρά τους και κυριολεκτικά μετρούν τις ημέρες. Κάθε μέρα νομίζουν ότι θα είναι η μέρα, αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει προφανώς να προβλέψουν σωστά, αναφέρει η ίδια πηγή.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου