Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 6 ΜΑΙΟΥ 2017

Αποκαλυπτικές ειδήσεις…

 

 

 

Ο Σαββίδης το έριξε στον …λουλουδοπόλεμο!

 

 

Έγινε …της Κορέας προ ημερών στη Βουλή μεταξύ της κυβέρνησης και της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως για την επίμαχη τροπολογία που ψήφισε η πλειοψηφία της Βουλής και με την οποία απαλλάσσονται από πρόστιμα οι διοικήσεις επιχειρήσεων, οι οποίες  βαρύνονται (με πρόστιμα) από λαθρεμπόριο, από τη στιγμή που γι΄ αυτά ευθύνονται οι προηγούμενες διοικήσεις! Ακόμη σύμφωνα με την κυβέρνηση, αυτά τα πρόστιμα δεν παραγράφονται!

Όμως, για τη ΝΔ, αυτή η τροπολογία είναι μια φωτογραφική διάταξη, απαλλαγής του Ιβάν Σαββίδη από το πρόστιμο των 38 εκ. ευρώ της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ, την οποία έχει αγοράσει ο κ. Σαββίδης!  

Ο πόλεμος αυτός συνεχίστηκε, προχθές, από τον Πρόεδρο της ΝΔ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, στο οποίο ήταν καλεσμένος! Είπε μεταξύ των άλλων ο κ. Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος θα έπρεπε να ντρέπονται γιατί έφεραν μια χαριστική τροπολογία από την πίσω πόρτα για συγκεκριμένο επιχειρηματία και σύμφωνα με την οποία χαρίζονται πρόστιμα 38 εκατ. ευρώ. από λαθρεμπόριο. Δεν έχω ακούσει ποτέ έναν επιχειρηματία να μιλάει με αυτό τον τρόπο για το πολιτικό σύστημα και να ασκεί σκληρή επίθεση σε μένα. Αναρωτιέμαι αν ξεπληρώνει κάποιο γραμμάτιο ο κ. Σαββίδης για τη διευκόλυνση που του έγινε. Εγώ δεν αντιδικώ με κανέναν, αλλά δεν θα επιτρέψω να ουκρανοποιηθεί η πολιτική ζωή στην Ελλάδα. Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε στην εξουσία πολεμώντας τη διαπλοκή και τώρα έχουμε μια καραμπινάτη περίπτωση διαπλοκής με έναν επιχειρηματία που θέλει να αγοράσει ΜΜΕ για να προστατευθεί. Είμαι αντίθετος με το μοντέλο ενός ξένου επενδυτή που παίρνει μια ποδοσφαιρική ομάδα, ένα κανάλι. Δεν θα μπω σε κανένα διάλογο με τον Ιβάν Σαββίδη. Όσον αφορά τη ΣΕΚΑΠ θα έπρεπε τότε να δοθεί λύση και όχι εκ των υστέρων. Όταν αγοράζεις μια επιχείρηση πρέπει να γνωρίζεις ότι την αγοράζεις μαζί με τις υποχρεώσεις της».

Το ζητούμενο εδώ είναι εάν, ο κ. Σαββίδης γνώριζε γι΄ αυτό το πρόστιμο όταν αγόραζε τη ΣΕΚΑΠ;; Αναγραφόταν το πρόστιμο στον ισολογισμό της ΣΕΚΑΠ;;

Ωστόσο, οι διοικήσεις που έκαναν λαθρεμπόριο, ήταν οι διοικήσεις που ορίσθηκαν από την Παράταξη του κ. Μητσοτάκη!

Αλλά, το μεγαλύτερο ατόπημα του κ. Μητσοτάκη είναι το γεγονός πως, θεωρεί ότι με τον κ. Σαββίδη ουκρανοποιείται η η πολιτική ζωή στην Ελλάδα! Επίσης,, το γεγονός πως θεωρεί τον Ιβάν Σαββίδη ξένο επενδυτή!  Και τα μηνύματα που μου έρχονται, είναι πως οι Πόντιοι θα τον “μαυρίσουν” τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Πάντως, ο Ιβάν δεν φαίνεται  να νοιάζεται και πολύ και το έχει ρίξει στον …λουλουδοπόλεμο σε γνωστό κέντρο της Θεσσαλονίκης! Μαζί του η  κ. Εύα Καϊλή, ευρωβουλευτής, ΠΑΣΟΚικής προελεύσεως!!

 

Ξυνής …ο καρτελίστας!

 

 

Ένας από τους μάρτυρες της δίκης της Siemens στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, είναι ο κ. Ελευθέριος Αντωνακόπουλος! Πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ (ανέλαβε το 2002) με Αντιπρόεδρο τον κ. Γιάννη Σκαρπέλη (κατηγορούμενο στη δίκη)! Υπήρξε πρώην Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών! Όπως επίσης υπήρξε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην πετρελαϊκή εταιρεία Shell Hellas (ανέλαβε καθήκοντα το 1992)!

Και από εδώ ξεκινάει μια ακόμη “σύμπτωση” που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον! Εκείνη την εποχή συνέπεσε στη Shell Hellas, ο κ. Αντωνακόπουλος  με τον κ. Πάνο Ξυνή (1983-2008)! Ο κ. Πάνος Ξυνής (μάρτυρας στη δίκη) το 2005 ανέλαβε Πρόεδρος της Shell Hellas! Λίγο πριν την αποχώρηση του κ. Πάνου Ξυνή από τη Shell Hellas, το 2007-2008, η εν λόγω εταιρεία καταδικάστηκε για καρτέλ με πρόστιμο 19.664.888,00 ευρώ! Έτσι, μετά την “δραπέτευση” του Μιχάλη Χριστοφοράκου από τη Siemens και την Ελλάδα, ο κ. Πάνος Ξυνής αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Ελλάδος (2008) και είναι μέχρι σήμερα! Τι είπατε;; Δεν γίνονται τέτοιες συμπτώσεις;;

Γίνονται, γίνονται!! Όπως έλεγε και ο μεγάλος κωμικός μας, Ντίνος Ηλιόπουλος! 

Πάντως δεν θεωρείτε ότι, η Έδρα πρέπει να υποβάλλει κατ΄ αντιπαράθεση εξέταση, αυτούς τους δυο μάρτυρες;;

Άσε, που κάποιος θα έπρεπε να μας εξηγήσει, για το πώς έγινε η επιλογή του Πάνου Ξυνή στο τιμόνι της Siemens! Που σήμερα απαριθμεί το1/6 του εργατικού δυναμικού, από αυτό που παρέλαβε το 2008!! 

 

Ρουκετοπόλεμος… στο ΠΑΣΟΚ!

 

 

Τελικά …ο ωραίος Μπρούμελ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ντε, βρήκε τις 200 χιλιάδες ευρώ που χρειάζονταν για να αποφυλακισθεί και να πάει στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, από κάτι καλούς φίλους!

Ωστόσο, κάτι μου θυμίζει αυτό το “παραμύθι”! Μου θυμίζει πως κάποιοι καλοί φίλοι του Ανδρέα Παπανδρέου είχαν συμβάλει για να αγορασθεί η βίλα που στέγασε την αγάπη του Ανδρέα και της Μιμής! Που δεν ήταν δυνατόν αυτό το “κωλόσπιτο” να ρίξει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όπως έλεγε ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος! Ε΄ Μάκη Κουρή, θυμάσαι;;

Πάντως ο παρά ολίγον Πρωθυπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, εξερχόμενος των φυλακών εξαπέλυσε ρουκέτες κατά των παλαιών “συντρόφων” του!

Από το μπαλκόνι του σπιτιού του, ζώντας παλαιές καλές στιγμές, είπε:

«Οι τότε πρωθυπουργοί, Παπανδρέου και Σημίτης είναι απολύτως ένοχοι για τις επιθέσεις αυτές εναντίον μου και τον εγκλεισμό μας στη φυλακή! Θα έχουμε την ευκαιρία στο δικαστήριο, απελευθερωμένοι, να ασχοληθούμε σε βάθος»!

Τι να θέλει να πει άραγε ο “ποιητής”;; 

Λέτε να απασφαλίσει την περόνη της χειροβομβίδας …ο ωραίος Μπρούμελ;;

Προβλέπουμε πολύ θερμό καλοκαίρι!! 

 

Τα Σκόπια διαλύονται κι εμείς …ροχαλίζουμε!

 

 

Τα Σκόπια διαλύονται! Οι “Μακεδόνες” δεν είναι πλέον Μακεδόνες! Η Αλβανία με την “Αλβανική πλατφόρμα” (τέσσερα κόμματα Αλβανόφωνα) που κατέλαβαν 20 έδρες στις εκλογές του Δεκεμβρίου 2016 στη γείτονα ΠΓΔΜ, στηρίζουν τους Σοσιαλδημοκράτες που πρώτευσαν και μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση! Άσχετα, αν δεν γίνει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο Πρόεδρος των Σκοπίων!

Έτσι, εκβιαστικά εξέλεξαν Αλβανο Πρόεδρο της Βουλής και έγινε το έλα να δεις!

Από την άλλη μεριά οι Βούλγαροι των Σκοπίων, δεν αναγνωρίζουν την “Μακεδονική” εθνότητα, θεωρώντας ότι οι Σλάβοι των Σκοπίων είναι Βούλγαροι!  

Οι Σέρβοι των Σκοπίων θέλουν να ενωθούν με τη Σερβία, αμφισβητώντας την “Μακεδονία” και προβάλλοντας την πολυεθνική σύσταση του “Μακεδονικού” μορφώματος!

Κι ενώ όλοι λένε πως, υπάρχει ελληνική μειονότητα στα Σκόπια, καμιά ελληνική κυβέρνηση δε νοιάστηκε γι΄ αυτούς και ουδέποτε διεκδίκησε τα δικαιώματά τους προς το συμφέρον της Πατρίδος! Πρώτος από όλους ο πρώην Πρόεδρος της ΠΓΔΜ Κίρο Γκλιγκόροφ που είχε παραδεχτεί ότι υπάρχουν 100 χιλιάδες Έλληνες!

Έλληνες, που κατοικούν μεταξύ της Αχρίδας και της Μπίτολα (Μοναστήρι), με αναφορά σε Σαρακατσάνους και Βλάχους! Όμως, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι απούσες! Αυτοί οι Έλληνες έχουν αφεθεί στην τύχη τους!

Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι αδιαφορία;;

Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ακραίος παχυδερμισμός;;

ΟΧΙ, είναι Προδοσία!

Γιατί, στην απογραφή του 1991, όλες οι ενδιαφερόμενες κυβερνήσεις έστειλαν αντιπροσώπους – παρατηρητές, εκτός της Ελλάδος!! 

 

 

 

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου