ΣΟΪΜΠΛΕ και ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ  ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ—ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ…!!!

«ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ και ΔΕΝ… ΕΙΔΑΝ ΤΟ 2015, ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΜΑΡΑ»…!!!

Τώρα όλοι θυμούνται και αναπολούν την διακυβέρνηση της Χώρας από τον καλύτερο Πρωθυπουργό της Ελλάδος,-- τουλάχιστον μετά την μεταπολίτευση—Αντώνη Σαμαρά και εξυμνούν το έργο  και κυρίως ότι μόλις σε δύο χρόνια  δικής του Κυβέρνησης, έβγαζε οριστικά τη Χώρα από τα μνημόνια, πού μας φόρτωσε  το Πασοκ του ανεκδιήγητου Γιωργάκη.

Στην Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ, πού πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Νέα Υόρκη, ο Σόϊμπλε μιλώντας στο  Πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς είπε χαρακτηριστικά:
********
«Και πριν, η Κυβέρνηση του Σαμαρά αναγκασθεί να πάει σε εκλογές γιατί δεν είχε την πλειοψηφία για να επιλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Ελλάδα είχε πρόσβαση στις αγορές. Και μετά λόγω των εκλογών και όλων όσων συνέβησαν με την Κυβέρνηση Τσίπρα και τον Βαρουφάκη ήρθε  η… τεράστια ζημιά…!!!».
                     -----------------
Επίσης ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητος (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ, μιλώντας στο Atlantic Council, ομολόγησε:
********
«Το 2014 ήταν η πρώτη χρονιά που η Ελλάδα εμφάνισε ανάπτυξη, οι πρώτες επιτυχίες (του προγράμματος) έγιναν ορατές όπως και στις άλλες χώρες, η ανεργία υποχώρησε κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες εκείνη τη χρονιά, η Ελλάδα εξέδωσε ομόλογα δύο φορές το 2014, η ανάπτυξη των εξαγωγών ήταν ισχυρή, η ανταγωνιστικότητα είχε ανακάμψει. 
Αλλά οι ψηφοφόροι δεν τα βλέπουν αυτά, τουλάχιστον όχι αμέσως, αυτά που οικονομολόγοι βλέπουν στα νούμερα. 
Έτσι στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, υπήρξε μία νέα κυβέρνηση.
 Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών του, κ. Βαρουφάκης προσπάθησαν να κάνουν κάτι τελείως διαφορετικό. Και αυτό οπισθοδρόμησε τρομερά την ελληνική οικονομία. 
Μπορεί κανείς να δει τις προβλέψεις του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία τον Δεκέμβριο του 2014, που "έβλεπε” ανάπτυξη 2,7% για το 2015 με βάση την υπόθεση ότι όλα θα συνεχίζονταν ως είχαν και στο τέλος υπήρξε και πάλι ύφεση διότι η νέα κυβέρνηση επί έξι μήνες κινούταν στη λάθος κατεύθυνση και κατά την πορεία αυτή, η χώρα παραλίγο να αναγκαστεί να αποχωρήσει από την ευρωζώνη».
********
Και μετά τον Σαμαρά ο «σοφός λαός μας με το αλάθητο πολιτικό του ένστικτο» επέλεξε ένα αγράμματο, ελλειμματικό και ελαττωματικό βλάχάκι για να τον… σώσει…!!!
********
«Ανθ΄ ημών Γουλιμής»…
********
Περαστικά μας, καλή πείνα και καλός ξεσηκωμός.  
                   ---------------
Πηγή
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου