ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ «ΠΛΗΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ» ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥ και ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…ΜΑΔΟΥΡΟ…!!!

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ, «ΠΕΡΙ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ», ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ…!!!

Τα άκρα ανέκαθεν αποτελούν ένα εσμό, παρακατιανών, κοινωνικών αποβρασμάτων, ανθρώπων περιφρονημένων, ελλειμματικών, ελαττωματικών, διανοητικά καθυστερημένων και ψυχικά αναπήρων, κομπλεξικών, --μορφωτικά και αισθητικά περιττώματα—καθ΄έξιν τύπους παραβατικούς και «κατ΄ επάγγελμα»  συνειδητούς  δολιοφθορείς της Δημοκρατικής και έννομης ομαλότητος.

Το επαναβεβαίωσαν στο Ευρωκοινοβούλιο, όταν σε ψηφοφορία για το άθλιο καθεστώς Μαδούρο, σε πλήρη σύμπνοια και ταύτιση Συριζα και Χρυσή Αυγή ψήφισαν υπέρ Μαδούρο και υπέρ των 32 μέχρι στιγμής δολοφονηθέντων διαδηλωτών.
******** 
Τούτο δε επειδή ένας λαός οικονομικά εξαθλιωμένος από τη πείνα λόγω των αριστερών ποπουραρίστικων ιδεοληψιών εξεγείρεται και ένας συναγελαζόμενος με τον Τσίπρα Μαδούρο, με τη πόρωση της αναισθησίας και την οίηση της υπέρμετρης ανοησίας, προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία και να σώσει το κεφάλι του σκοτώνει διαδηλωτές και φυλακίζει πολιτικούς αντιπάλους.
********
Παπαδημούλης, Κούλογλου, Κούνεβα, όπως και τα λοιπά περιτρίμματα των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, ψήφισαν υπέρ…Μαδούρο…!!!
********
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ευρωβουλευτής του Συριζα και Καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου  Κώστας Χρυσόγονος διαφοροποιήθηκε και δεν ψήφισε , επιβεβαιώνοντας τη διάσταση απόψεων με τον Τσίπρα και την κεντρική γραμμή που είχε χαραχθεί.
********
Επίσης χαρακτηριστικό είναι ότι μια από τις πολύ λίγες φορές που Χριστιανοδημοκράτες, Σοσιαλιστές, Φιλελεύθεροι ακόμα και… Ευρωσκεπτικιστές ταυτίστηκαν σε μια ψηφοφορία…!!! 
********
Βέβαια τα παρακατιανά υποκείμενα, μορφωτικά και αισθητικά περιττώματα  στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν μέτρησαν παραπάνω από  35 ψήφους έναντι των 450 πού καταδίκασαν το εξαθλιωμένο και δικτατορικό καθεστώς Μαδούρο.
********
Χούντα είναι και αυτή και θα περάσει…
********
Ήδη ο Μαδούρο διαπραγματεύεται πώς θα εγκαταλείψει τη Βενεζουέλα εξασφαλίζοντας την ασφάλεια της οικογενειάς του και πόσα από τα κλεμένα θα πάρει μαζί του.
********
Προς το παρόν δεν φαίνεται οι διαπραγματεύσεις να αποδίδουν και η αγωνία του παρατείνεται.
********
Ένα «έργο» πού, τηρουμένων των αναλογιών, δεν αποκλείεται να ζήσουμε και…εμείς εδώ…!!!
           -------------------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου