Κρίσιμες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη

Κρίσιμες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη

Διασωληνωμένος στην Εντατική του «Αγίου Σάββα», με λοίμωξη του αναπνευστικού, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στάθης Ψάλτης, με τους δικούς του ανθρώπους να προσεύχονται για ένα θαύμα.

Δυστυχώς για το αγαπημένο ηθοποιό υπήρξε ραγδαία επιδείνωση της υγείας του τα τελευταία 24ωρα και το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα αποφασίστηκε να μπει στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται πλέον περισσότερο από έναν μήνα.

Το φετινό Πάσχα για τον Στάθη Ψάλτη και την οικογένειά του δεν ήταν σαν τα άλλα. Τους τελευταίους μήνες ο σπουδαίος κωμικός ανεβαίνει τον προσωπικό του Γολγοθά προσπαθώντας να νικήσει τον καρκίνο.

Κι ενώ τις τελευταίες μέρες οι δικοί του άνθρωποι είχαν αναθαρρήσει και μιλούσαν ακόμη και για βελτίωση, δυστυχώς οι εξελίξεις στην υγεία του και η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης του τους διέψευσαν.

Μάλιστα άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του, που τον επισκέπτεται συχνά και μίλησε στην Epsresso πριν από λίγες μέρες είχε πει: «Κάποιες στιγμές έχει ανεβασμένη διάθεση και λέει μέχρι και ανέκδοτα και τραγούδια, κάποιες άλλες πέφτει σε βύθιση, λόγω των ισχυρών φαρμάκων».

Πηγή: Epsresso


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ena ki ena nea

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου